Güncel Haberler

26 Mayıs 2018 Cumartesi

Modemlerin Wifi Şifresini Nasıl Görebiliriz?

Merhaba kullanıcı, yeniden burada saçma sapan bir konu ile başbaşayız. Yeni bir dünya kuruyorum, şaşırmadın değil mi, zaten düzenli şekilde her ay yenisini oluşturuyorum. Ama bu başka bana güven. Bu Desifre.NET net imparatorluğunun zirvesine yerleşecek olan domain. Bütün hepsinin işaret ettiği zirve olacak.

Bütün yaptıklarımı, yılladır süren çabalarımı paravan blog olarak bırakacak olan bir siteden bahsediyorum. Aynı düzenle, düzensizlik esas alınmış karmaşık içerik yapısı ile kullanıcı isteklerine göre şekillenen bir yapı olacaktır.

Sende burada bunu yaşayacaksın. En temel kelimemiz ve imparatorluğumuzun en güçlü kalesi olan Wifi şifre kırma tabiki bunların başında gelmektedir.

Windows tabanlı olarak kullanılanlar bir yandan, mobil tabanlılarıda burada toplayacak olmamız ayrı bir durumdur. SifreKirma.NET'den aldığımız verimi deşifre üzerinde de bekliyoruz.

Wifi modemlerin kullanımı artması nedeniyle Wifi şifrelerinin de güvenliği artmış durumdadır. Sizde wifi şifresi kırmayı düşünüyorsanız yapmanız gereken şey çok kolay.

Hemen Dumpper programını indirebilir ve bilgisayarınızdan wifi şifrelerini kırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder