Güncel Haberler

30 Nisan 2018 Pazartesi

Şifre Kırma Sitesi Açıldı

Herkes bir şeyleri kırmak ister, bizimde buna benzer bir isteğimiz var her istediğimiz kelimede zirveye çıkmak. İşte onun için buradayız. Wifi şifresi kırmak için başladığımı bu yolda SEO desteği ile zirvede her zaman yerimizdeydik şimdi ise hepsini istiyoruz. Orası bizim olacak. Hep orada kalacak bir şey oluşturuyorum.

Dijital dünyadaki bütün şifreleri kırmak istermisiniz? işte onun için SifreKirma.net 'i açtık. Dumpper gibi olan bu içerik paylaşım platformu tüm kelimelerde kardeşleri ile savaşa başladılar bile. Peki şimdi nerede biliyor musun? çok az kaldı.

Temel kelimesinden sonra tüm diğer kelimeleri ve içeriği için savaş tekrar başlayacak.

Peki nasıl yapacağız bunu? 

Her zaman bir yolunu bulduk, uzun zamandır unuttuğumuz yazma tablolarına tekrar dönüyoruz. Elimizi tekrar bir şeyleri yazmak için klavye üzerine koyuyoruz. Hatırla burası senin dünyan. 

Burada zirve senin için oluşturulmuş sadece bir tepecik.  Modem Şifreleri hakkında daha fazla bilgi almak için makaleyi inceleyin. 

wifi kırıcı
Wifi modemlerin kullanıcı ile aralarındaki bağlantıyı kurarken kısaca Wi-Fi denilen Wireless bağlantısı ile geniş alan ağını yani interneti aktarır. Bu bağlantının izinsiz kullanımını engellemek içinde şifreler koyulmuştur. Bu şifreler yıllar boyunca farklı metotlarla denendi ve günümüze kadar çok daha geliştirildi. WPA PSK türü modem türlerinin ve bunu koruyan modem yazılımları bir çok Wifi şifresi bulmayı devre dışı bırakmıştır.
Yani çoğu şifre kombinasyonu denediği için bazen günler sürebiliyordu ama artık modem fazla bağlantı anladığı zaman kendisini güvenli moda alarak Firewall açıyor. Haliyle yaklaşık 1 2 dakika sonra modem kırılamaz oluyor.
Bunun için bir kaç programı gözden geçirelim ve artı eksileri ile inceleyelim. Bir birinden farklı yöntemlerle modemlere bağlanmaya çalışan bu programlar ile çevrenizdeki modemleri test edebilir kırmaya çalışabilirsiniz.  Programlar güncellik durumuna göre çalışmaktadır. Takipte kalarak hata ve sorunların çözümlerini inceleyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder